Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Epres (sütés nélkül) recept

Epres (sütés nélkül)
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 db babapiskóta
    • 50 dkg mascarpone
    • 3 dl tejszínhab
    • ½ kg eper
    • 3-4 evőkanál cukor
    • 2 vaníliás cukor
    • 1 dl krémlikőr, 1 dl feketekávé
    • Egy zselatin fix

    Elkészítése:

    A babapiskótákat beleforgatjuk a krémlikőr és a kávé keverékébe. A krémlikőr hozzáadásával olyan lesz a piskóta, mint a rendesen sütött tészta. Nem esik össze.

    A mascarponet a cukorral, vaníliás cukorral kikeverjük és hozzáadjuk a tejszínhabot, amelyben elkeverünk egy instant zselatin fixet.

    A krém felét rásimítjuk a piskótára, majd rászórjuk a nem túl kis darabokra vágott eperdarabokat. Erre ismét a mártott piskóta jön, majd a krém. A tetejét, szeletelt eperszemekkel díszítjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá