Duplagesztenyés golyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
17 darabhoz:
- 17 szem főtt vagy sült gesztenye
- 250 g édesített gesztenyepüré
A evonathoz:
- 100 g ét tortabevonó
- 20 g vaj
- (szükség esetén pár csepp tej)
Dekor:
- darabolt gesztenye
Elkészítése:
Egy villával összetörjük a gesztenyepürét.
Lecsippentünk egy darabot belőle, majd fogunk 1 db gesztenyét és bevonjuk.
(Én mirelit gesztenyét használtam. Azt miután kiengedett, áttörölgettem száraz konyharuhával és 160 fokon 7 percig sütőttem.
Aki főtt gesztenyét használ az csak kiborítja a zacskóból és nincs több dolga.)
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit és a vajat, majd megmártjuk benne a gesztenyés párost.
Hűtőbe téve megvárjuk, míg a csoki ropogós lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »