Citromos tiramisu recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 10 dkg porcukor
- 25 dkg mascarpone
- 5 dl habtejszín
- 1 cs babapiskóta
- 1 citrom leve és lereszelt héja
Elkészítése:
A tejfölt a porcukorral, mascarpone-val, a citrom levével és reszelt héjával keverjük ki.
A hideg tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan adjuk a krémhez. Készítsünk elő egy nagyobb tepsit vagy jénait.
Helyezzük egymás mellé egy rétegben a piskótákat.
Erre jön a tejszínes keverék fele. Újabb sor piskóta következik, majd fedjük be a keverék másik felével.
Hűtsük jól le, úgy a finom.
Ha van időnk 1 nappal korábban készítsük el, egy egész éjszakát a hűtőben állva az igazi.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









