Citromos tiramisu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg porcukor
- 25 dkg mascarpone
- 5 dl habtejszín
- 1 cs babapiskóta
- 1 citrom leve és lereszelt héja
Elkészítése:
A tejfölt a porcukorral, mascarpone-val, a citrom levével és reszelt héjával keverjük ki.
A hideg tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan adjuk a krémhez. Készítsünk elő egy nagyobb tepsit vagy jénait.
Helyezzük egymás mellé egy rétegben a piskótákat.
Erre jön a tejszínes keverék fele. Újabb sor piskóta következik, majd fedjük be a keverék másik felével.
Hűtsük jól le, úgy a finom.
Ha van időnk 1 nappal korábban készítsük el, egy egész éjszakát a hűtőben állva az igazi.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »