Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Boszorkány máglya recept

Boszorkány máglya
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 56 db babapiskóta
    • 7 dl tej
    • ízlés szerint vaníliás cukor és porcukor
    • 50 dkg gesztenye massza
    • 2 flakon tejszínhab
    • 2 tábla étcsokoládé
    • fél vanília aroma

    Elkészítése:

    A tejet felforraljuk, a vaníliás cukrot, az aromát és a porcukrot beletesszük.

    A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és 28 darabot egy nagyobb jénai tál aljára pakoljuk, majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.

    A tejben öntet sűrűségűre olvasztott csoki felével ezt meglocsoljuk.

    Erre jön az egyik flakon tejszínhab elkenve, majd az egész megismételve, tehát: áztatott babapiskóta, gesztenyepüré, majd ide jön a második flakon tejszínhab szintén elkenve, a legtetejét pedig a maradék csokiöntettel meglocsoljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá