Boszorkány máglya recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 56 db babapiskóta
- 7 dl tej
- ízlés szerint vaníliás cukor és porcukor
- 50 dkg gesztenye massza
- 2 flakon tejszínhab
- 2 tábla étcsokoládé
- fél vanília aroma
Elkészítése:
A tejet felforraljuk, a vaníliás cukrot, az aromát és a porcukrot beletesszük.
A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és 28 darabot egy nagyobb jénai tál aljára pakoljuk, majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.
A tejben öntet sűrűségűre olvasztott csoki felével ezt meglocsoljuk.
Erre jön az egyik flakon tejszínhab elkenve, majd az egész megismételve, tehát: áztatott babapiskóta, gesztenyepüré, majd ide jön a második flakon tejszínhab szintén elkenve, a legtetejét pedig a maradék csokiöntettel meglocsoljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.