Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Babapiskótás gesztenyekocka recept

Babapiskótás gesztenyekocka
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg gesztenyemassza
    • 25 dkg darált háztartási keksz
    • 25 + 5 dkg margarin
    • 1 cs.babapiskóta
    • 1 cs.vaníliás pudingpor
    • 4 dl tej
    • 15 dkg porcukor
    • 2 dl tejszínhab
    • tetejére csokiforgács

    Elkészítése:

    A gesztenyemasszát villával áttörjük. Majd az 5 dkg olvasztott vajjal és a keksszel összegyúrjuk. Ha nem áll össze a massza, tehetünk bele még vajat, vagy tejet.

    A 4 dl tejből pudingot főzünk. A 25 dkg vajat a porcukorral krémesre keverjük és beleforgatjuk a pudingba.
    Egy jénai tál/tepsi aljára nyomkodjuk a gesztenyés masszát. Ezután a pudingos krém következik, majd egy sor babapiskóta, és újból a puding.

    Tetejére habbá vert tejszínt teszünk, és csokiforgáccsal díszítjük. Hűtőben pár órát dermesszük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá