Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zabpelyhes tallér recept

Zabpelyhes tallér
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg túró
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek zabpehely
    • 3 ek zabpehelyliszt
    • 1 kk só
    • 15 dkg sajt (reszelve)

    Elkészítése:

    A túrót, a zabpelyhet, a zablisztet, a tojást és a sót összegyúrjuk, majd hagyjuk állni 5 percet.

    Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a sajtot pedig lereszeljük.

    A masszából kisebb halmokat teszünk a sütőpapíros tepsire. Tetejüket megszórjuk reszelt sajttal és a forró sütőbe téve pirosra sütjük.

    Tipp:

    Frissen a legfinomabb, de vigyázat, az egy adag kevés!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá