Kolbászkrémes háromszögek recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Elkészítés:
Langyos tejben felfuttatott élesztőből a liszttel és olajjal lágy tésztát gyúrunk. Négy cipóra osztjuk, és a cipókat gáztepsi nagyságúra nyújtjuk.
A krémhez a darált kolbászt kikeverjük a tejföllel. Megkenjük a krém negyedével, az első kinyújtott tésztát, feltekerjük, mint a bejglit és háromszög alakúra vágjuk.
A másik három cipóval is így járunk el.
A háromszögeket egy sütőpapíros tepsibe sorakoztatjuk, fél órát kelesztjük, majd megkenjük felvert tojással a tetejüket és megszórjuk kömény/szezámmaggal és/vagy reszelt sajttal.
Hideg sütőbe tolva 170 fokon szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.