Sajtos tallér recept

Hozzávalók:
- 60 dkg finomliszt
- 20 dkg margarin
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 tojás
- 2 kk só
- 1 csomag sütőpor
- 2,5 dl tejföl
Elkészítése:
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzákeverjük a sajtot. A közepébe beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a sót és a sütőport, a tejfölt és jól összegyúrjuk az egészet.
Diónyi golyókat formálunk a masszából és gázon vagy elektromos tallérsütőben kisütjük.
Tipp:
Én az elektromos sütőbe sütőpapírt szoktam tenni, így nem ragad bele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »