Sajtos tallér recept

Hozzávalók:
- 60 dkg finomliszt
- 20 dkg margarin
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 tojás
- 2 kk só
- 1 csomag sütőpor
- 2,5 dl tejföl
Elkészítése:
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzákeverjük a sajtot. A közepébe beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a sót és a sütőport, a tejfölt és jól összegyúrjuk az egészet.
Diónyi golyókat formálunk a masszából és gázon vagy elektromos tallérsütőben kisütjük.
Tipp:
Én az elektromos sütőbe sütőpapírt szoktam tenni, így nem ragad bele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »