Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos sós rúd recept

Sajtos sós rúd
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,25 dkg liszt
    • 0,25 dkg zsír
    • 0,40 dkg margarin
    • 0,05 dkg só
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 0,40 dkg tejföl
    • 0,015 dkg élesztő
    • 0,40 dkg sajt
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez

    Elkészítése:

    A lisztet a margarinnal és a zsírral elmorzsoljuk ezután a többi hozzávalóval jól kidolgozzuk! Az élesztőt nem kell megfuttatni csak bele kell rakni!

    Kinyújtjuk a tésztát ujjnyi vastagságra majd felvágás előtt érdemes a hűtőbe rakni kb fél órára.
    Könnyebb lesz vele dolgozni.

    Mikor egy kicsit kihűlt tetszőleges méretre felvágjuk lekenjük tojással,majd sajtot reszelünk rá és tepsibe rakjuk! Lehet sózni egy kicsit, ízlés szerint köménymaggal, szezámmaggal gazdagítani.

    A tepsit nem kell se zsírozni se lisztezni!Nem fog leragadni!!Hamar sül az alját kell figyelni!!
    Ebből az adagból kb 3 kg sós jön ki.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá