Sajtos kréker recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 20 dkg füstölt sajt
- 20 dkg trappista sajt
- 300 g natúr joghurt
- 1 ek só
- 1 ek egész kömény
- 1 kk őrölt kömény
- 1 kk őrölt szerecsendió
- 1 kk curry
Elkészítése:
A sajtokat lereszeljük és egy tálba téve összekeverjük a liszttel. Hozzáadjuk az összes többi alapanyagot és alaposan összegyúrjuk.
Folpackba csomagoljuk és legalább 2 órára betesszük a hűtőszekrénybe.
2 mm vastagra kisodorjuk, derelyevágóval háztartási keksz méretűre felvágjuk, sütőpapírral bélelt lemezre tesszük és előmelegített sütőben 210 fokon kb 8-10 perc alatt megsütjük.
Minél sötétebbre sül, annál ropogósabb lesz miután teljesen kihűlt, de vigyázat, ha sokáig sütjük, akkor megég!
Dobozba téve egy hétig is eláll!
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »