Sajtos kréker recept
Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 20 dkg füstölt sajt
- 20 dkg trappista sajt
- 300 g natúr joghurt
- 1 ek só
- 1 ek egész kömény
- 1 kk őrölt kömény
- 1 kk őrölt szerecsendió
- 1 kk curry
Elkészítése:
A sajtokat lereszeljük és egy tálba téve összekeverjük a liszttel. Hozzáadjuk az összes többi alapanyagot és alaposan összegyúrjuk.
Folpackba csomagoljuk és legalább 2 órára betesszük a hűtőszekrénybe.
2 mm vastagra kisodorjuk, derelyevágóval háztartási keksz méretűre felvágjuk, sütőpapírral bélelt lemezre tesszük és előmelegített sütőben 210 fokon kb 8-10 perc alatt megsütjük.
Minél sötétebbre sül, annál ropogósabb lesz miután teljesen kihűlt, de vigyázat, ha sokáig sütjük, akkor megég!
Dobozba téve egy hétig is eláll!
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »