Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos kosárka recept

Sajtos kosárka
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 25 dkg margarin
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg finomliszt
    • csipet só

    A töltelékhez:

    • 1 kis pohár tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 evőkanál sütőpor
    • 30 dkg sajt

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Cipót formálunk belőle. Amíg a tölteléket elkészítjük, tegyük be a cipót a hűtőbe.

    A töltelékhez lereszeljük a sajtot, összekeverjük a liszttel, a sütőporral, hozzáadjuk a tejfölt és a tojást.

    A kosárka formákat kibéleljük kb diónyi nagyságú tésztával, majd belenyomkodjuk a tésztát úgy, hogy a formában mindenhol legyen, majd egy evőkanálnyi sajtos masszával megtöltjük.

    Előmelegített sütőben megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá