Sajtos kosárka recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Cipót formálunk belőle. Amíg a tölteléket elkészítjük, tegyük be a cipót a hűtőbe.
A töltelékhez lereszeljük a sajtot, összekeverjük a liszttel, a sütőporral, hozzáadjuk a tejfölt és a tojást.
A kosárka formákat kibéleljük kb diónyi nagyságú tésztával, majd belenyomkodjuk a tésztát úgy, hogy a formában mindenhol legyen, majd egy evőkanálnyi sajtos masszával megtöltjük.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.