Sajtos-kolbászos muffin recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- só (ízlés szerint)
- 10 dkg sajt (eidami vagy trappista)
- 3 dl tej
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kb. fél szál kolbász
- 1 púpozott ek mustár
- 5 dkg margarin (olvasztott)
- őrölt kömény (ízlés szerint)
Elkészítése:
A lisztbe beletesszük a sütőport, a sót, a reszelt sajtot, a mustárt, az olvasztott margarint, az őrölt köményt és az egész tojást. A végén beleöntjük a tejet, és jól összekeverjük az egészet. A kolbászt felkarikázzuk.
A muffin papírokat belehelyezzük a sütőformába, majd a masszából egy evőkanállal teszünk bele, ráhelyezünk egy kolbász karikát, ezt pedig egy újabb evőkanál masszával befedjük. Mindegyik muffin papírt így megtöltjük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 25 percig sütjük.
Tipp:
Ebből a mennyiségből nekem 16 db muffin lett.
Forrás: https://tundikonyha.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.