Sajtos csillagpogácsa recept
Elkészítése:
A vajat a tojássárgákkal, a tejföllel és a sóval kikavarjuk. A lisztet a sütőport és a reszelt sajtot is hozzáadjuk és meggyúrjuk a tésztát, majd becsomagoljuk fóliába és 2 órára hűtőbe tesszük.
Átgyúrjuk a tésztát és lisztezett felületen kinyújtjuk kb fél cm vastagra és tetszőleges kiszúrókkal kiszaggatjuk.
A tésztákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, a tojásfehérjéket enyhén felverjük és átkenjük vele, majd reszelt sajtot és szezámmagot szórunk rá.
Közép meleg sütőben nagyjából 15 perc alatt megsütjük. Amikor a teteje megpirult, készen is van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










