Sajtos csiga recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg finomliszt
- 3 dkg élesztő
- 2 dl tej
- 0,5 dl olaj
- 10 dkg olvasztott margarin
- 2 tk só
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- pici cukor
- 150 ml tejföl
Töltelék:
- 30-40 dkg reszelt sajt
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon tésztát gyúrunk, majd dagasztunk. Letakarva kb 1 órán át kelesztjük.
A megkelt tésztát enyhén lisztezett felületen téglalap alakúra nyújtjuk, megkenjük tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal és szorosan feltekerjük.
Kb 2 cm vastag csigákra vágjuk, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk.
180 fokos sütőben kb 20 perc alatt szép pirosra sütjük a csigákat.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.