Sajtos csiga recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg finomliszt
- 3 dkg élesztő
- 2 dl tej
- 0,5 dl olaj
- 10 dkg olvasztott margarin
- 2 tk só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- pici cukor
- 150 ml tejföl
Töltelék:
- 30-40 dkg reszelt sajt
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon tésztát gyúrunk, majd dagasztunk. Letakarva kb 1 órán át kelesztjük.
A megkelt tésztát enyhén lisztezett felületen téglalap alakúra nyújtjuk, megkenjük tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal és szorosan feltekerjük.
Kb 2 cm vastag csigákra vágjuk, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk.
180 fokos sütőben kb 20 perc alatt szép pirosra sütjük a csigákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »