Sajtos, baconos stangli recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 2 csomag mirelit leveles tészta
- 20 dkg lapka sajt
- 20 dkg bacon
- 2 dl 20 %-os tejföl
- só
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szezámmag
- egész kömény
Elkészítése:
A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. A bacont apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.
Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk a kipirított és leszűrt baconnel és betakarjuk a lapkasajt szeletekkel.
Ráterítjük a másik tésztalapot és derelye vágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk.
A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.