Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vajdasági sós recept

Vajdasági sós
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 80 dkg liszt
    • 1 dl étolaj
    • fél liter tej
    • 1 ek cukor
    • 1 élesztő

    Krém

    • 1  margarin
    • 1 ek só
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája(habosra keverve)

    Elkészítése:

    Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, hozzákeverjük a többi alapanyagot.

    A tésztát 4 részre osztjuk, és kisodorjuk. A lapokat megkenjük a krémmel, és feltekerjük.

    Ezután felszeleteljük, kb 1 cm-es darabokra.

    Tetejére sajtot szórunk.

    Ha kisebb csigákat szeretnénk, 2 lapot tegyünk egymásra, és azt tekerjük fel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá