Fornetti pogácsa recept

Elkészítése:
Egy dl langyos cukros tejben az élesztőt felfuttatjuk.
A lisztet egy tálba szitáljuk. A sót hozzákeverjük, majd a többi hozzávalóval könnyű tésztát gyúrunk belőle.
Lisztezett munkalapon jó vékonyra kinyújtjuk. Megkenjük a puha margarinnal, majd feltekerjük, mint a bejglit és letakarva fél órát pihentetjük.
Ezután 1,5 cm vastagra kinyújtjuk, felvert tojással lekenjük,reszelt sajttal megszórjuk és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk és 20 percet kelesztjük.
210 fokra, alsó-felső sütésre állítva hideg sütőbe tesszük. 15 perc után visszavesszük a hőt 180 fokra és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »