Évi túrós pogija recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt,fele lehet rétesliszt
- 1 porélesztő
- kb. 4 kávéskanál só
- 25 dkg túró
- 1 kis dobozos tejföl
- 25 dkg margarin vagy 2 púpos kanál zsír
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés szezámmag
Elkészítése:
A lisztet az élesztővel, majd a túróval, a tejföllel, a sóval, a margarinnal összegyúrjuk. Egy éjszakára a hőbe tesszük. Kinyújtjuk, majd háromszor hajtogatjuk. Pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, majd a tetejét tojássárgájával megkenjük és szezámmaggal megszórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.