Medvehagymás pogácsa recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
Az élesztőt kis cukros vízben felfuttatjuk, majd a többi alapanyaggal (kivéve az egész tojást) egy nagyobb tálban alaposan összegyúrjuk.
Meleg helyen, letakarva kb 30 percig pihentetjük, kelesztjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán kb 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, tetejét az egész tojással megkenjük, majd pogácsákat szaggatunk belőle. A kiszaggatott pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsiben 260 fokon pirulásig sütjük.
Tipp:
Ha ízesített savó sajttal készítjük, az eredmény még finomabb lesz. :)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.