Maradékmentő vacsora recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 2 db sült csirkecomb (lehet más maradék sült is, vagy felvágott)
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 1 kis doboz tejföl (140 g)
- 2 ek mustár
- 2 ek pirosarany
- ízlés szerint parmezán
- ízlés szerint kockázott bacon
- 1 db paradicsom
- só, bors, bazsalikom
- ízlés szerint reszelt sajt (tetejére)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a lekenéshez
Elkészítése:
Aprítsuk fel a húst, hagymát, paradicsomot, majd keverjük el egy tálban a többi hozzávalóval.
A leveles tészta lapjait (felezzük el) és nyújtjuk ki kicsit. A tölteléket halmozzuk a közepére.
A tészta oldalait hajtsuk vissza, tegyünk rá reszelt sajtot.
Felvert tojással megkenjük, majd 180-200 fokra előmelegített sütőben pirulásig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »