Maradékmentő vacsora recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 2 db sült csirkecomb (lehet más maradék sült is, vagy felvágott)
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 1 kis doboz tejföl (140 g)
- 2 ek mustár
- 2 ek pirosarany
- ízlés szerint parmezán
- ízlés szerint kockázott bacon
- 1 db paradicsom
- só, bors, bazsalikom
- ízlés szerint reszelt sajt (tetejére)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a lekenéshez
Elkészítése:
Aprítsuk fel a húst, hagymát, paradicsomot, majd keverjük el egy tálban a többi hozzávalóval.
A leveles tészta lapjait (felezzük el) és nyújtjuk ki kicsit. A tölteléket halmozzuk a közepére.
A tészta oldalait hajtsuk vissza, tegyünk rá reszelt sajtot.
Felvert tojással megkenjük, majd 180-200 fokra előmelegített sütőben pirulásig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »










