Maradékmentő vacsora recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 2 db sült csirkecomb (lehet más maradék sült is, vagy felvágott)
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 1 kis doboz tejföl (140 g)
- 2 ek mustár
- 2 ek pirosarany
- ízlés szerint parmezán
- ízlés szerint kockázott bacon
- 1 db paradicsom
- só, bors, bazsalikom
- ízlés szerint reszelt sajt (tetejére)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a lekenéshez
Elkészítése:
Aprítsuk fel a húst, hagymát, paradicsomot, majd keverjük el egy tálban a többi hozzávalóval.
A leveles tészta lapjait (felezzük el) és nyújtjuk ki kicsit. A tölteléket halmozzuk a közepére.
A tészta oldalait hajtsuk vissza, tegyünk rá reszelt sajtot.
Felvert tojással megkenjük, majd 180-200 fokra előmelegített sütőben pirulásig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »