Mákos rudacska recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Annyi tejfölt adjunk hozzá, hogy könnyen lehessen formázni a tésztát, de ne legyen ragacsos!
1 cm vastagra kinyújtjuk a kész tésztát. Ízlés szerint feldaraboljuk, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk a rudakat.
Megkenjük enyhén felvert tojásfehérjével, megszórjuk a szezámmaggal (ízlés szerint lehet mással is).
180 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük kb 20 perc alatt.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »