Kefires pogácsa recept
 
                            Elkészítése:
A tejből, cukorból és az élesztőből kovászt készítünk, majd a liszttel, a margarinnal ,a kefirrel, a sóval és a tojással együtt jól összedolgozzuk. Meleg helyen 1-2 órát kelni hagyjuk. Ezután ujjnyi vastagra nyújtjuk, reszelt sajttal megszórjuk, összehajtogatjuk ,megint kinyújtjuk és kiszaggatjuk a pogácsákat. A tetejét tojássárgájával megkenjük,reszelt sajttal megszórjuk,majd közepesen meleg sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

 
 