Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csóró pogácsa recept

Csóró pogácsa
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg liszt
    • 1 kocka margarin (25 dkg)
    • 1 mk só
    • 6 ek víz
    • 1 ek ecet
    • kenéshez  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • szóráshoz sajt (morzsalékosra, vagyis nagyon apróra reszelve)

    Elkészítése:

    A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sót és az ecetes vizet. Összegyúrjuk (ragacsosnak kell lennie), majd hagyjuk pihenni egy jó órát, de legjobb, ha egy éjjelt áll a hűtőben.

    Lisztezett nyújtólapon vagy deszkán kinyújtjuk kb. másfél-két ujjnyi vastagra, megkenjük tojással, megszórjuk sajttal.

    Kiszaggatjuk, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.

    Sütési hőfok: 180°C

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá