Borsos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 12,5 dkg vaj
- 12,5 dkg zsír
- 1,5 dkg só
- 1 dkg cukor
- 4-5 g őrölt bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl fehérbor
Tetejére:
- tojás
- reszelt sajt és egész kömény
Elkészítése:
A lisztben elmorzsolom a vajat és a zsírt.
Hozzáadom a sót, a cukrot, az őrölt borsot a tojást és a fehérbort. Alaposan kidolgozom és letakarva 30 percet pihentetem.
Kinyújtom, folpackba csomagolva 60 percre hűtőbe teszem. Igen, kinyújtva a folpacbkan teszem a hűtőbe.
Ezután pogácsaszaggatóval kiszúrom, kenem tojással, megszórom reszelt sajttal és egész köménnyel és 180 fokon pirulásig sütöm.
Kihűlés után tegyük dobozba, hogy ne keményedjen meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »