Borsos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 12,5 dkg vaj
- 12,5 dkg zsír
- 1,5 dkg só
- 1 dkg cukor
- 4-5 g őrölt bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl fehérbor
Tetejére:
- tojás
- reszelt sajt és egész kömény
Elkészítése:
A lisztben elmorzsolom a vajat és a zsírt.
Hozzáadom a sót, a cukrot, az őrölt borsot a tojást és a fehérbort. Alaposan kidolgozom és letakarva 30 percet pihentetem.
Kinyújtom, folpackba csomagolva 60 percre hűtőbe teszem. Igen, kinyújtva a folpacbkan teszem a hűtőbe.
Ezután pogácsaszaggatóval kiszúrom, kenem tojással, megszórom reszelt sajttal és egész köménnyel és 180 fokon pirulásig sütöm.
Kihűlés után tegyük dobozba, hogy ne keményedjen meg.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »