Bögrés házi sajtos ropi recept

Hozzávalók:
A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre
- 2,5 bögre fehér finomliszt (32 dkg)
- 20 dkg margarin
- 1-2 teáskanál só
- 25-30 dkg reszelt sajt
- 5 evőkanál krémsajt vagy sajtkrém, esetleg tejföl
Tetejére:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS felverve a kenéshez
- só a szóráshoz
- 1 marék szezámmag
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrtam.
Ezután alaposan lisztezett felületen körülbelül fél cm vastagságú téglalappá nyújtottam, majd húsz centi hosszú, fél centi széles csíkokra vágtam, megkentem tojással az egészet, sót és szezámmagot is szórtam rá.
Sütőpapírral bélelt tepsikre sorakoztattam, majd 180 fokon, alul-felül sütéssel kb negyed óra alatt aranyszínűre sütöttem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »