Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bagolyszem recept

Bagolyszem
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 1 cs leveles tészta (500 grammos)
    • 2 pár virsli
    • mustár vagy ketchup
    • 1 tojás

    Elkészítése:

    A tésztát kiolvasztjuk és 2-4 mm vékonyra nyújtjuk. Bekenjük mustárra vagy ketchuppal, de lehet úgy is, hogy fele mustár,fele ketchup. A tészta két szélére helyezzük a virsliket és egyszerre kezdjük el feltekerni mindkét oldalt. Éles késsel 2 cm-es szeleteket vágunk, tepsibe tesszük és felvert tojással megkenjük őket.
    2013110144061
    2013110144081
    Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten sütjük (180 fokon, kb 30 percig).

    Tipp:

    Reszelt sajtot is lehet szórni a mustár vagy ketchup tetejére, az nagyban megemeli az élvezeti értékét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek