30 perces sajtos rúd recept

Hozzávalók:
- 500 g fagyasztott, leveles tészta
- 10 dkg reszelt sajt
- só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A leveles tésztát kiolvasztjuk, majd kinyújtjuk 1/2 cm vastagra.
Megkenjük felvert tojással, szórjuk meg reszelt, sózott sajttal. Kissé nyomkodjuk rá, majd éles késsel vékony, hosszú csíkokra vágjuk.
Így tegyük az előkészített tepsibe, amibe tegyünk sütőpapírt. 200 fokos sütőbe toljuk, majd 180 fokon süssük kb 10-15 percig, de vigyázzunk, meg ne égessük. Tálcára szedjük, majd frissen fogyasszuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »