Zöldséges sertésragu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg sertéscomb
- 5 dkg kolozsvári szalonna
- 20 dkg sárgarépa
- 15 dkg zöldborsó
- 10 dkg csiperkegomba
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 ek sűrített paradicsom
- 2 tk fűszerpaprika
- 1 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
Kevés olajon az apróra vágott szalonnát és vöröshagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd kevés vízzel felöntjük.
Ezután belerakjuk a csíkokra vágott húst. Beletesszük a paradicsompürét, sót, borsot adunk hozzá. Kb 1/4 óra főzés után belekeverjük a kockákra vágott sárgarépát, gombát és a borsót. Az egészet puhára főzzük.
Köretnek tarhonyát vagy rizst adhatunk mellé.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.