Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Znaimi ecetes borda recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet kicsontozott sertésborda
    • 2 evőkanál olaj
    • liszt
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 1 petrezselyemgyökér
    • 1 szál sárgarépa
    • 1 dl tejföl
    • 1 evőkanál liszt
    • karikákra vágott ecetes uborka
    • bors
    • babérlevél

    Elkészítés:
    A kivert, megsózott hússzeleteket lisztbe mártjuk, és az olajban kisütjük. A húst kivesszük és félretesszük, a zsírjában a karikákra vágott hagymát meg a zöldségeket megpirítjuk. Kevés vizet öntünk alá, a fűszereket belerakjuk, a húst visszatesszük, és megpároljuk. Végül a húst tűzálló tálra rakjuk, és melegen tartjuk. A mártását a lisztes tejföllel besűrítjük, áttörjük, és néhány, karikákra vágott ecetes uborkát is rakunk bele. Felforralva a húsra öntjük, és makarónival tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá