Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vörösboros szűzpecsenye recept

Vörösboros szűzpecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg szűzpecsenye
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint színesbors
    • mustár
    • étolaj
    • 3 dl vörösbor

    Elkészítése:

    A szűzpecsenyét miután megmostam darabokra vágom és besózom, majd mindkét oldalát bőven bekenem mustárral.

    Egy serpenyőbe kb 2 evőkanálnyi olajat öntök és erre rakom a húsokat.

    Borsőrlőt használok, amibe belerakom a színes borsot és bőven ráőrlök, nem kell sajnálni, jó fűszeres íze legyen.

    Elkezdem sütni, közben forgatom, és amikor már majdnem készen van ráöntöm a vörösbort, picit még megforgatom benne és kész.

    Tálalható mellé saláta, sült burgonya, vagy röszti.

    Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá