Vajban sült sertéstarja recept

Hozzávalók:
- 4-5 szelet tarja
- vaj
- só, bors
- grillfűszerek (tetszés szerint fokhagyma, hagyma stb.)
Elkészítése:
A húsokat klopfolóval szépen lelapítjuk, jól befűszerezzük méghozzá úgy, hogy a fűszereket szinte belemasszírozzuk a húsba.
Érdemes jó félórán keresztül állni hagyni, mert az ízek így szépen átjárják a rostokat.
Hevítsük fel a vajat süssük át a tarja mindkét oldalát néhány percig.
Fogjunk egy tepsit és tegyük át az elősütött húsokat, majd öntsük le a vajjal.
Letakarva előmelegített sütőben süssük meg. Érdemes a köretet is mellette sütni, így időt spórolunk.
De finom salátával is kiváló.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »