Töltött karaj recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 20 dkg kolbász
- 3 keményre főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 db savanya uborka
- 1 db pritamin paprika
- 20 dkg trappista sajt vagy lapka sajt
- panírozáshoz
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, enyhén sózzuk és fehér borssal megszórjuk, erre ráhelyezzük a lapka sajtot, a kolbászokat hosszában negyedeljük és egy negyedet ráhelyezünk a hús közepére. Mellé a negyedelt tojásokból kettőt teszünk. A tojásokra egy-egy vékony szelet pritamin paprikát, erre pedig a negyedelt savanya uborkát helyezzük, feltekerjük, panírozzuk. Nem egész forró olajban lassú tüzön sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.