Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zsebes karaj recept

Zsebes karaj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csont nélküli hosszú karaj
    • bors
    • magyaros fűszerkeverék
    • bacon
    • sajtszeletek
    • kolbász karikák
    • pirospaprika szeletek
    • vöröshagyma karikák

    Elkészítése:

    A húst elkezdjük felszeletelni, de ne vágjuk át teljesen. Csak “zsebeket” vágjunk bele. Csak vágjuk be.

    Sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap a zsebeket megtöltjük a kolbásszal, sajttal, paprikával és hagymával és a szalonnával.

    Csak 1-1 szelet, karika fér bele. Minden zsebet így töltünk meg. Hústűvel összefogjuk az egészet és cserépedénybe vagy tepsibe helyezzük.

    Ha tepsiben sütjük akkor alufóliával takarjuk le, ha cserépedényben akkor annak a tetejével fedjük be.

    Toljuk forró sütőbe és süssük puhára, majd ha már puha fedő és fólia nélkül pirítsuk meg.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá