Zsebes karaj recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli hosszú karaj
- só
- bors
- magyaros fűszerkeverék
- bacon
- sajtszeletek
- kolbász karikák
- pirospaprika szeletek
- vöröshagyma karikák
Elkészítése:
A húst elkezdjük felszeletelni, de ne vágjuk át teljesen. Csak “zsebeket” vágjunk bele. Csak vágjuk be.
Sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap a zsebeket megtöltjük a kolbásszal, sajttal, paprikával és hagymával és a szalonnával.
Csak 1-1 szelet, karika fér bele. Minden zsebet így töltünk meg. Hústűvel összefogjuk az egészet és cserépedénybe vagy tepsibe helyezzük.
Ha tepsiben sütjük akkor alufóliával takarjuk le, ha cserépedényben akkor annak a tetejével fedjük be.
Toljuk forró sütőbe és süssük puhára, majd ha már puha fedő és fólia nélkül pirítsuk meg.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.