Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött, rántott karaj recept

Töltött, rántott karaj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg karaj
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • zsemlemorzsa
    • 2 zsemle
    • 3 db csirkemáj
    • 1 db konzerv májkrém
    • 1/2 hagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors
    • pirospaprika

    Elkészítése:
    A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, befűszerezzük. A 2 zsömlét vízbe áztatjuk, majd a vizet kinyomkodjuk belőle. A hagymát apróra vágjuk és a picire kockázott májjal megdinszteljük. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléhez, majd a májkrémet, a pirospaprikát, a bors-t, és a sót. Jól összedolgozzuk. A hússzeletek közepébe kanalazzuk, feltekerjük, és hústűvel összetűzzük. Bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

    Sztori: Untuk a sima rántott húst ezért újítottam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá