Töltött, rántott karaj

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 1/2 kg karaj
  • 5 tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • 2 zsemle
  • 3 db csirkemáj
  • 1 db konzerv májkrém
  • 1/2 hagyma
  • 1 tojás
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítése:
A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, befűszerezzük. A 2 zsömlét vízbe áztatjuk, majd a vizet kinyomkodjuk belőle. A hagymát apróra vágjuk és a picire kockázott májjal megdinszteljük. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléhez, majd a májkrémet, a pirospaprikát, a bors-t, és a sót. Jól összedolgozzuk. A hússzeletek közepébe kanalazzuk, feltekerjük, és hústűvel összetűzzük. Bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

Sztori: Untuk a sima rántott húst ezért újítottam.