Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött hús bundában a sütőből recept

Töltött hús bundában a sütőből
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéskaraj
    • 25 dkg sonka vagy bacon
    • 30 dkg sajt

    Panírhoz:

    • Liszt
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • Zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk. A hús egyik felébe sonkát és kockára vágott sajtot teszünk, majd ráhajtjuk a másik felét, de ügyeljünk, hogy ne lógjon ki a töltelék és így kipanírozzuk.

    Sütőpapíros tepsibe helyezzünk, mindkét oldalára csepegtetünk pár csepp olajat. 180 fokon 40 percig sütjük, de félidőnél megfordítjuk.

    Ha elkészült reszelt sajttal szórjuk és sült krumplival, vagy krumplipürével tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá