Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szezámos sertéssült spárgával és pirított tésztával recept

Szezámos sertéssült spárgával és pirított tésztával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg lapocka
    • 1 csomag fehér spárga
    • 2 ek borsó
    • 2 ek olaj
    • 2 ek szezámmag
    • kínai fűszerkeverék
    • chili szósz
    • szója szósz
    • 1 csomag tészta

    Elkészítése:

    A hús apró kockákra vagy csíkokra vágjuk megfűszerezzük, meglocsoljuk szója szósszal és némi chili szósszal. Fél óráig hagyjuk állni benne.

    Ezután a Wok-ot melegítsük elő, forrósítsuk fel benne az olajat majd pirítsuk meg a húst, ezután adjuk hozzá a megpucolt és kisebb darabokra vágott spárgát, a borsót és pároljuk az egészet puhára.

    Ezután adjuk hozzá a szezámmagokat is. A tésztát (Wok-ba való) forró vízzel öntsük le és hagyjuk kicsit állni. Ezután leszűrve adjuk a húshoz. Most már együtt pirítjuk tovább, adhatunk még hozzá némi vizet is illetve szója szószt. Tálaláskor pirított szezámmaggal szórjuk meg.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá