Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Svábpecsenye recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • fél kg sertés comb ( vagy ami éppen olcsó)
    • liszt
    • olaj
    • 5 dl húsleves (kockából is lehet)
    • 8-10 gerezd fokhagyma
    • 1 üveg sűrített paradicsom (kb  2 dl)

    Elkészítése: A fokhagymát áttörjük, vagy kis kockákra vágjuk, majd beletesszük a leves lébe. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát megkapatjuk, majd kivesszük.  Ha kész van az összes, visszatesszük a lábasba, ráöntjük a leves lét és a paradicsom pürét. Ebben a lében addig pároljuk még puha nem lesz. Ha a lé nem sűrűsödne be, akkor besűrítjük.  Hasáb burgonyával tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá