Svábpecsenye recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- fél kg sertés comb ( vagy ami éppen olcsó)
- liszt
- olaj
- 5 dl húsleves (kockából is lehet)
- 8-10 gerezd fokhagyma
- 1 üveg sűrített paradicsom (kb 2 dl)
Elkészítése: A fokhagymát áttörjük, vagy kis kockákra vágjuk, majd beletesszük a leves lébe. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát megkapatjuk, majd kivesszük. Ha kész van az összes, visszatesszük a lábasba, ráöntjük a leves lét és a paradicsom pürét. Ebben a lében addig pároljuk még puha nem lesz. Ha a lé nem sűrűsödne be, akkor besűrítjük. Hasáb burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.