Sütőzacskóban sült oldalas és dagadó szeletek recept

Hozzávalók:
- 70 dkg dagadó
- 70 dkg oldalas
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 dl fehérbor
Elkészítése:
A húst feldaraboltam és megmostam, majd sóval, borssal megszórtam.
Sütőzacskóba tettem a húsokat, a fokhagymát rászórtam és fehérbort öntöttem rá.
A zacskó száját bekötöttem és a zacskót pár helyen tűvel megszurkáltam.
220 fokra melegített sütőben, egy tepsibe téve 80 perc alatt megsütöttem.
Petrezselymes krumplival és uborka salátával fogyasztottuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »