Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Stefánia vagdalt recept

Stefánia vagdalt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kg darált hús
    • 2 kiskanál őrölt paprika
    • 2 szelet áztatott kenyér
    • bors
    • vágott petrezselyem
    • 3 gerezd apróra vágott fokhagyma
    • 2 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • zsemlemorzsa
    • 4 darab főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    A kenyeret beáztatom, kinyomkodom és hozzáadom a húshoz. Sózom, borsozom, majd a pirospaprikát, petrezselymet, tojást, hagymát hozzáadom és jól összegyúrom.

    A deszkát morzsával megszórom, a bekevert húst kiterítem, a főtt tojásokat a közepébe teszem és szorosan feltekerem.

    Beleforgatom a morzsába, olajjal lekenem, tepsibe teszem és 150-160 fokon készre sütöm. Kihűlés után már lehet is szeletelni.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá