Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Snidlinges krémsajtos töltött borda hercegnő burgonyával recept

Snidlinges krémsajtos töltött borda hercegnő burgonyával
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet karaj, csont nélkül
    • 1 cs snidling
    • 2 tömlős krémsajt
    • őrölt fehér bors
    • 20 dkg finomliszt
    • 2-3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa
    • étolaj

    A burgonyához:

    • 80 dkg burgonya
    • 10 dkg vaj vagy margarin
    • ételízesítő
    • őrölt szerecsendió
    • őrölt fehér bors
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája

    Elkészítése:

    A snidlinget apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Hercegnő burgonyát készítettem mellé köretnek.

    A burgonyát megfőzzük és még melegen áttörjük. Belekeverjük a vajat a tojások sárgáját, ízesítjük szerecsendióval, borssal, ételízesítővel. Csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsire kis halmokat nyomunk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá