Skót tojás kicsit másképp recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük. (Forrástól számított 4-10 percet, attól függően, hogy lágy, vagy kemény tojást szeretnénk.) Hideg vízben lehűtjük, majd megpucoljuk.
A húst a hagymákkal ledaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a nyers tojást és a zabpelyhet. Sózzuk, jól összegyúrjuk. A főtt tojásokat beburkoljuk a húsmasszával.
Zsemlemorzsába forgatjuk, és nem túl forró olajban szép pirosra sütjük.
Salátával, sült krumplival, vagy akár önállóan is fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »