Skót tojás kicsit másképp recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük. (Forrástól számított 4-10 percet, attól függően, hogy lágy, vagy kemény tojást szeretnénk.) Hideg vízben lehűtjük, majd megpucoljuk.
A húst a hagymákkal ledaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a nyers tojást és a zabpelyhet. Sózzuk, jól összegyúrjuk. A főtt tojásokat beburkoljuk a húsmasszával.
Zsemlemorzsába forgatjuk, és nem túl forró olajban szép pirosra sütjük.
Salátával, sült krumplival, vagy akár önállóan is fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »
10 szuper lecsós recept, amit még nem próbáltál
Fedezd fel a lecsó sokoldalúságát ebben a válogatásban, ahol a hagyományos
Tovább olvasom »