Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sertésszelet bugaci betyárraguval recept

Sertésszelet bugaci betyárraguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg császárszalonna
    • 50 dkg sertéskaraj
    • 1 szál kolbász
    • 1 fej vöröshagyma
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 2 ek tejföl
    • 1 csapott ek liszt
    • 1 ek mustár
    • kevés őrölt és csípős paprika
    • őrölt bors
    • kevés zsiradék a sütéshez

    Elkészítése:

    A karajt felszeleteljük, grillen vagy serpenyőben kevés zsiradékon kisütjük.

    A kockára vágott szalonnát kevés olajon megsütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymát, és 3-4 percig együtt pirítjuk.

    Rövid idő után mehet hozzá a kolbász is. Megszórjuk sóval, őrölt borssal, valamint őrölt pirospaprikával. Ízlés szerint csípőset is adunk hozzá.

    A ragut tejföllel, mustárral, kevés liszttel sűrítjük, amit előtte csomómentesre kevertünk.

    Krumplipürével, rizzsel vagy tarhonyával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá