Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sertésborda burgonyás, sajtos bundában recept

Sertésborda burgonyás, sajtos bundában
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg karaj csont nélkül
    • 2 szem burgonya
    • 10 dkg reszelt trappista sajt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5-6 ek finomliszt
    • őrölt fehérbors
    • metélőhagyma
    • fokhagyma granulátum
    • étolaj

    Elkészítése:
    A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Beleforgatjuk a reszelt sajtot. Ízesítjük, sóval, borssal, fokhagyma granulátummal és metélő hagymával. A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá