Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Púpos hús recept

Púpos hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 10 szelet karaj vagy tarja
    • 25-30 dkg csiperke gomba
    • fél fej vöröshagyma
    • bors
    • ételízesítő
    • tejföl
    • reszelt sajt

    Elkészítése:

    A húst kicsit kiütögetjük, sózzuk. Serpenyőben kb 10 perc alatt elősütjük.

    A megtisztított, kockára vágott gombát kevés hagymát megpirítjuk, ezt is ízesítjük kevés sóval, borssal, ételízesítővel.

    A húst tepsibe tesszük, borssal megszórjuk, és sütjük 10-15 percig. Kivéve s sütőből tejföllel megkenjük, elosztjuk rajuk a gombát, reszelt sajttal megszórjuk majd készre sütjük.

    Sült burgonyával esetleg főtt rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá