Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos-kolbászos rántott hús recept

Sajtos-kolbászos rántott hús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet sertéskaraj
    • 1 szál kolbász
    • 80 dkg burgonya
    • 2 db tömlős sajtkrém
    • finomliszt
    • zsemlemorzsa
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg sajt

    Elkészítése:

    A krumplit héjában megfőzzük, amikor kihűlt karikára vágjuk és a kiolajozott tepsibe rakjuk. Megsózzuk, a kolbászt rákarikázzuk és rányomjuk a tömlős sajtot. A hússzeleteket a szokásos módon bepanírozzuk, kisütjük a tepsibe halmozottakra fektetjük, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőbe a sajt pirulásáig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá