Sajtos-kolbászos rántott hús

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Sajtos-kolbászos rántott hús

Hozzávalók:

  • 8 szelet sertéskaraj
  • 1 szál kolbász
  • 80 dkg burgonya
  • 2 db tömlős sajtkrém
  • finomliszt
  • zsemlemorzsa
  • 3 db tojás
  • 15 dkg sajt

Elkészítése:

A krumplit héjában megfőzzük, amikor kihűlt karikára vágjuk és a kiolajozott tepsibe rakjuk. Megsózzuk, a kolbászt rákarikázzuk és rányomjuk a tömlős sajtot. A hússzeleteket a szokásos módon bepanírozzuk, kisütjük a tepsibe halmozottakra fektetjük, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőbe a sajt pirulásáig sütjük.