Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Réteges rakott tarja római tálban recept

Réteges rakott tarja római tálban
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 vékony szelet csontos tarja
    • Mustár
    • Füstölt sajt
    • Fűszerek: só, bors, ételízesítő
    • Maradék sonka (ha nincs nem lényeg)
    • Maradék virsli (ha nincs nem lényeg)
    • 3 közepes méretű burgonya
    • 20 dkg füstölt húsos szalonna
    • Snidling
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 3 db paradicsom

    Elkészítése:

    A hússzeleteket befűszerezzük, majd egy órát állni hagyjuk.

    A római tál aljába olajat teszünk, majd beletesszük a hagymakarikákat és a burgonyát.

    Erre jönnek a befűszerezett hústok, majd a sonka, a virsli és a paradicsom.

    Megszórjuk snidlinggel és füstöt sajttal, majd rárakjuk a szalonna szeleteket. Lefedjük, majd 1,5 órán keresztül 170 fokon sütjük. A végén levesszük a tetejét és pirosra sütjük.

    Megjegyzés:

    Ez a recept azért jó, mert ha a felsorolt hozzávalók közül valami hiányzik, attól még finom lesz.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá