Réteges rakott tarja római tálban

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Réteges rakott tarja római tálban

Hozzávalók:

  • 4 vékony szelet csontos tarja
  • Mustár
  • Füstölt sajt
  • Fűszerek: só, bors, ételízesítő
  • Maradék sonka (ha nincs nem lényeg)
  • Maradék virsli (ha nincs nem lényeg)
  • 3 közepes méretű burgonya
  • 20 dkg füstölt húsos szalonna
  • Snidling
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db paradicsom

Elkészítése:

A hússzeleteket befűszerezzük, majd egy órát állni hagyjuk.

A római tál aljába olajat teszünk, majd beletesszük a hagymakarikákat és a burgonyát.

Erre jönnek a befűszerezett hústok, majd a sonka, a virsli és a paradicsom.

Megszórjuk snidlinggel és füstöt sajttal, majd rárakjuk a szalonna szeleteket. Lefedjük, majd 1,5 órán keresztül 170 fokon sütjük. A végén levesszük a tetejét és pirosra sütjük.

Megjegyzés:

Ez a recept azért jó, mert ha a felsorolt hozzávalók közül valami hiányzik, attól még finom lesz.