Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott karaj medvehagymás, szezámmagos panírban recept

Rántott karaj medvehagymás, szezámmagos panírban
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj
    • 6-8 levél medvehagyma
    • 1 ek szezámmag
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 ek liszt+ a panírozáshoz
    • zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A húsokat megtisztítjuk, sózzuk. A medvehagymát megmossuk, apróra vágjuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. A 4 ek lisztet összekeverjük a tojásokkal, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Belekeverjük a medvehagymát.

    A húsokat lisztbe, a medvehagymás masszába, majd a szezámmagos zsemlemorzsába forgatjuk és bő, forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá